GJS Schilderwerken - Leeuwerikhof 6, 9502 VV Stadskanaal - T: 06 - 21 84 09 34 - E: info@gjsschilderwerken.nl

logo

Bel direct 06 218 40 934

Schilderwerk

Voor de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden kunt u bij ons terecht, zowel voor binnen- als buitenschilderwerk. Ook zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van houtrot. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor verfproducten. Bij GJS Schilderwerken bent u verzekert van een optimaal resultaat en een lange levensduur van uw schilderwerk!

Herstel- en renovatiewerkzaamheden

Naast schilderwerkzaamheden is ons schildersbedrijf kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en eventuele reparaties, reinigen van kunststof, het bekleden van windveren met plaatwerk (op maat).

Behangwerk

GJS Schilderwerken levert vakmanschap op het gebied van behangwerken. Naast uiteraard het vakkundig behangen van uw muren adviseren wij u graag over het type behang en behangkeuze in relatie tot de ondergrond.

Beglazing

Glaszetten is specialistisch werk en vereist vakmanschap. Zeker als u wilt dat uw glasperfect wordt gezet en voor de beste isolatie zorgt. Uit de verscheidenheid aan beglazing kiezen we in samenspraak met u het juist glas. Wij garanderen u dat het glas op de juiste wijze wordt geplaatst.

Copyright gjs-schilderwerken.nl - Alle rechten voorbehouden - Realisatie door Skytz Winschoten